DECOTERM PVC zsugorfólia

A DECOTERM kizárólagos folyamat és képlet alapján előállított, hőre zsugorodó PVC fólia, mely műszaki és élelmiszeripari felhasználásra egyaránt alkalmas.

A DECOTERM fólia a termékek egyedi és csoportos csomagolására alkalmas, számos minőségi jellegzetességgel rendelkezik, mint pl.: egyedülálló áttetszőség és csillogás, különleges szépség, kiváló szakítószilárdság, alacsony hőmérsékleten hegeszthető és zsugorítható.

Mindezen jellegzetességek következtében könnyen alkalmazható fólia, mely a becsomagolt termék esztétikai értékét növeli. Csokoládés dobozok, konzervek, kozmetikai termékek és testápoló szerek, gyertyák, nyomtatványok, videó és audió-kazetták, CD-k, DVD-k, valamint számos egyéb háztartási kellék csomagolására alkalmas.

MegnevezésJellemzők
Kiszerelés: féltömlő vagy sík
Szélesség: 150 – 900 mm (50 mm-ként)
Vastagság: 15, 18, 25 vagy 30 µ
Szabad zsugorodás: 35% x 35 %
PVC zsugorfólia
PVC zsugorfólia
PVC zsugorfólia
PVC zsugorfólia

Polyolefin zsugorfólia

Kétszeres fúvási eljárással készített fólia, melynek következtében javulnak a fóliák jellemzõi: húzószilárdság, rugalmassági modulus, lyukasztással szembeni ellenállás, zárási tulajdonságok.

A jó mechanikai tulajdonságai révén egyetlen csomagolóanyaggal lehetõség nyílik a legkülönbözõbb formájú termékek egyedi és gyûjtõ csomagolására. Átlátszóságuk miatt az áru elõnyös tulajdonságai jól érvényesülnek, az árukínáló funkciót a csomagolófóliák maximálisan teljesítik.

A fólia egyaránt alkalmas élelmiszeripari és nem élelmiszeripari termékek egyedi és gyűjtőcsomagolására, mint pl.: kozmetikai cikkek, játékok, nyomdaipari termékek, édesipari termékek, tojásos tálcák, stb.

Megnevezés Jellemzők
Kiszerelés:féltömlő vagy sík
Típus:natúr vagy mikroperforált
Szélesség:150 – 800 mm (50 mm-ként)
Vastagság:12, 15, 18 vagy 25 µ
Szabad zsugorodás:55% x 55 %
Polyolefin zsugorfólia
Polyolefin zsugorfólia
Polyolefin zsugorfólia
Polyolefin zsugorfólia

Polietilén zsugorfólia

A használatban (pl. üditők, italok, nehezebb termékek gyűjtőcsomagolásához) leginkább elterjedt zsugorfólia, mely egyaránt ajánlott kis termékek valamint gyűjtõcsomagolások zsugoralagútban történõ csomagolására.

Három formátumban valamint egyedileg rendelt méretben és vastagságban forgalmazzuk: sík, féltömlő, tömlő.

Megnevezés Sík Féltömlő Tömlő
Szélesség: 150 – 1300 mm 200 – 1000 mm 200 – 1000 mm
Vastagság: 30 – 200 µ 30 – 200 µ 30 – 200 µ
Polietilén zsugorfólia
Polietilén zsugorfólia
Polietilén zsugorfólia
Polietilén zsugorfólia

Rendelne a termékekből?

Legyen Ön is partnerünk! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Vissza a csomagolóanyagokhoz
Vissza a főoldalra